Stovner SK Badminton smashet godt

Postet av Stovner Sportsklubb - Badminton den 25. Mar 2024


Lørdagens singelkamper i "Stovner Smashing" var en "rolig" start på turneringen. Man fikk testet systemene, organisasjonen, kiosken og logistikken. Det hele ble et hakk opp når doublekampene skulle avvikles på søndag, med dobbelt så mange spillere på banene samtidig. Dette var den første store turneringen gruppa skulle håndtere. Nå skal det sies, at selv om gruppa er bare et år gammel i Stovner SK, er det svært mye erfaring blant ledelse og spillere. Vi var innom begge dager, og vi hørte ikke en negativ ytring.

Nedenfor er noen bilder fra søndag. (Se egen artikkel med bilder fra lørdag.)


Vestlihallen er en innbydende arena, men som man ser, er lyset som kommer inn gjennom vinduene ganske sjenerende, selv om det ikke var solskinn. Bildet nedenfor tydeliggjør problemet fra en futsalkamp tidligere i vinter.


Fjærballene fikk noen høye, herlige flyveturer


Går den ut?


Damene med solide smasher


Badminton er et flott eksempel på lavterskelidrett. Store og små kan møtes, selv til offisielle kamper ("er du god nok er du gammel nok"). Til familie- og venners lek er det fortreffelig.


Stovner flyr høyt


Flinke folk hjalp til med å holde utstyret i orden gjennom hele turneringen


Sekretariatet hadde mange oppgaver og detaljer å ta vare på – og det gjorde de!


"Stovner Smash" ble en test for badmintongruppas planer om å arrangere flere turneringer gjennom året. Det fikk de gjort med en passe størrelse på turneringen. I denne helga var det flere store badmintonturneringer, blant andre Norgesmesterskapet på Lillehammer, som fristet folk til deltakelse. Dette gjorde at det ble en håndterlig størrelse på vårt "testarrangement".

Vi sier vel blåst, og ser fram til neste mønstring fra badmintongruppa. I mellomtiden er det fullt mulig å ta kontakt med dem for å høre hvilke tilbud de kan tilby deg, enten du vil spille badminton med familien eller du vil spille konkurranser på høyt nivå.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.