Hyggelig og nyttig julemøte i Oldermannsligaen

Postet av Frank Eilert Fossum den 11. Des 2023

Oldermannsligaen ble opprettet allerede 29. september 1976, fire år etter oppstarten av Vestli IL, den ene av Stovner SKs moderklubber. Den nåværende formålsparagrafen sier: Oldermannsligaen – (Ligaen) er en av gruppene i Stovner Sportsklubb (SSK), som i samarbeide med de øvrige gruppene skal være med å legge forholdene best mulig til rette for administrative og sportslige aktiviteter innen SSK.

Oldermannsligaen har hatt en stor betydning for klubben opp igjennom årene med sine bidrag til klubben.

Siden sammenslutningen med Rommen SK i 2020 har også medlemmer derfra blitt innlemmet i Oldermannsligaen.

Mer om Oldermannsligaen kan leses i jubileumsboka STOLT OG SAMLA. Fra Vestli IL til Stovner SK.


Oldermannsligaens presidie (styre) med president Ivan Heggelund i spissen, inviterte til det tradisjonelle julemøtet. Det åpner med et vanlig arbeidsmøte med en dagsorden. Når dette er unnagjort blir julepreget mer synlig. Tradisjonell julebevertning og hyggelig stemning.


Møtedeltakerne: Svein Sikle, Elisabeth Myrhol, Randi Flaten, Ivan Heggelund, Arthur Luneng, Jan Erik Tallhaug, Lasse Elton, Alf Nilsen, Frank Fossum, Geir Bjarte Sætre; Espen Myrbakken fotograferte. Disse utgjør cirka 50 prosent av Oldermannsligaens medlemmer.


Oldermannsligaen har siden sammenslutningen opprettholdt møtevirksomheten. Fort ble folk fra Rommen SK inkludert i fellesskapet. Fortsatt er det medlemmer som har vært med fra oppstarten for 47 år siden.

Utrolig mye har vært gjort i løpet av disse årene. Og det er naturlig å se framover på hva Oldermannsligaen kan bidra med for klubben. Etter sammenslutningen for 3 år siden har det vært svært stor aktivitet i Stovner SK. Nye sportsgrupper har kommet til: Badminton, Baseball, Basket, Bowling. Fra før var det grupper for Allidrett, Dans, Fotball, Volleyball. I tillegg har vi gruppe for paraidrett som foreløpig driftes av Volleyballgruppa. Dessverre ville ikke Håndballgruppa være med i den nye konstellasjonen.

Den gode praten utover kvelden viste stor vilje til at Oldermannsligaen skal fortsette samtalen om hva og hvordan den skal bidra, og hvordan den skal bli bedre kjent av klubbens medlemmer. Det kan også være at profilering av klubben gjennom Oldermannsligaen overfor befolkningen på Stovner, er en god måte å spre tilbudet klubben har til bydelens barn, ungdom og voksne.

Det ble ikke bare "jobb-prat". Gode minner, og artige episoder satt løst. Lattersalvene var mange og høye. Jammen dukka også julenissen opp med en liten, men smakfull førjulsgave.

Fredagen gled over til lørdag før de siste gjestene dro hjem.


Jan Erik dokumenterte at besøket av den ekte julenissen ikke var løgn


Oldermannsligaen ønsker alle en riktig god jul, og et godt nytt år!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.