Gøy på dansens fjerde dag

Postet av Frank Eilert Fossum den 25. Mai 2023


Som vi har sagt tidligere, det har vært en kronglete vei for dansegruppa i Stovner SK etter at pandemien brøt ut. Men nå er det utvilsomt mer optimisme i dansegruppa. Det har vært et oppmøte på 0–10 personer på de onsdagene som er gjennomført. Det står igjen tre onsdager før det blir en pause fram til slutten av august. Påminnelse vil bli sendt ut om dette.

Siste dagen før sommerferien er onsdag 14. juni. Det vil si tre onsdager. I løpet av disse håper Lea, som er danseinstruktøren, at de skal ha få trent inn et innslag som ungene kan få vist fram til sine familier på avslutningsdagen. Ungene er lærenemme og synes de har det gøy med dansen, så det skulle ikke forundre om de får det til. I alle fall har vi sett framgang fra dag 1.

Nedenfor er noen bilder fra den fjerde samlingen.


Inderlige følelser kommer tydelig til syne gjennom dans


Hopping vil alle være med på


Opp med henda


Skikkelig tøffe


Innimellom å lære koreografien, er det herlig gøy å slippe seg løs i egne dansebevegelser. Det er som å overvære vårslipp av kalver


Til slutt er det viktig å strekke ut, og ta en liten prat


Lea har vært dyktig med barna i dansegruppa. Hun er også instruktør på Allidretten.

Det gjenstår altså tre danseonsdager før sommerferien: Onsdag 1., 7. og 14. juni. Vi oppfordrer til at dere tar "jungeltelegrafen" i bruk, og melder fra til andre barn og foreldre at de benytter anledningen til å få en innføring i dans. Det er GRATIS, helt uten forpliktelser, og er et godt tilbud om å se om det er noe barnet vil fortsette med.

Hjertelig velkommen!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.