Dansegruppa har startet igjen!

Postet av Frank Eilert Fossum den 18. Apr 2023


Dessverre har det tatt lang tid å stabilisere dansetreningene etter pandemien. Det har vært gjort noen forsøk, men hver gang har det stoppet opp igjen. Dette er synd, for etterspørselen har vært stor. Minnene har vært mange og gode etter den flotte tida hvor dansegruppa Surreal Crew satte Vestli og Stovner på kartet, etter en suksessfull opptreden på TV.

For å komme ordentlig i gang igjen meldte Stovner SK klubben inn i Danseforbundet. Randi Flaten, gruppeleder for Allidrett, har også blitt leder for dansegruppa, og straks tatt grep for å aktivisere gruppa. Hun har engasjert Lea Fossan som instruktør.


Lea elsker dans, og har danset organisert siden hun var seks år. Hun startet på Bajazz Dansestudio med ballett. Hun har vært med På Tå Hev, et danseformidlingsprogram rettet mot ungdomsskolen og den videregående skolen, i regi av Den Norske Opera & Ballet. Nå studerer hun på Spin Off forstudium i dans. Med vekt på samtidsdans, ballett og jazz. Hun danser også Street Dance som omfavner en rekke sjangere. I fagkretsen inngår kreativt arbeide som komposisjon og koreografiske oppgaver, og innstudering av koreografi til forestillinger og visninger.

Vi ønsker Lea hjertelig velkommen, og gleder oss til å følge øvingene.Under her er noen bilder fra de siste øvingene dansegruppa hadde før vi nå kommer i gang igjen.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.