Stovner SK feirer 50-årsjubileet

Postet av Stovner Sportsklubb den 1. Sep 2022


Vestli IL hadde startet forberedelsene til sitt 50-årsjubileum, onsdag 19. oktober 2022, før sammenslåingen av Vestli IL og Rommen SK fant sted. Nå ble det slik at stiftelsesdatoen for Stovner SK ble Vestli IL sin dato. Dermed var det bare å fortsette å planlegge og se fram til feiringen av den runde dagen. Riktignok med nytt navn. Røttene er tatt vare på gjennom jubileumsemblemet. Det viser dugnaden som ble gjort da låven klubben fikk fra Jesperud gård ble gjort om til dagens klubbhus. Gutta på bildet er i ferd med å gjøre om møkkakjelleren til blant annet garderober, og et fundament for hele huset.

Rommen SKs røtter er sterkt knyttet til oppveksten av drabantbyene på Stovner, men strekker seg også tilbake til bygda Stovner før den store utbyggingen startet. Rotspissene strekker seg inn i Stovnerkameratene IL, Tokerud IL, Smedstua IL og Stovnerkameratene Ballklubb. Klubber med røtter godt plantet i Stovners jord. Godt symbolisert i vår logo.

Jubileumsfeiringen starter allerede lørdag 10. september, kl. 12.00–16.00, på Jesperud. Det blir litt tivolistemning med hoppeslott, fotballdart, battle, klovn og mer til. Det blir også muligheter for å kjøpe litt mat og drikke – for en billig penge. Alle sportsgrenene våre får egen bod hvor de vil presentere idrettene sine.

Feiringen fortsetter med et arrangement på Rommensletta, en mottakelse på selve jubileumsdagen:
19. oktober 2022, og avsluttes med en voksenfest lørdag 22. oktober.

Mye skal skje, og blir annonsert på nettsidene, sosiale medier, plakater og i Akers Avis Groruddalen. Forhåpentligvis blir det også omtale og bilder i avisa. Kanskje blir det bilde av deg i hoppeslottet, eller i samtale med Oldermannsligaen om gamle dager!

Velkommen!
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.