Stovner SK markerer seg

Postet av Frank Eilert Fossum den 8. Aug 2022

Sandvolleyballens dag i Fossumparken ble et vellykket arrangement. Det viste nok en gang at Stovner SKs sportsgrupper er i stand til å gjennomføre store arrangementer. Det krever god planlegging, blant annet med krevende logistikk med utstyr som skal skaffes til veie, innkjøp av mat og drikke. I timene før oppstart skal det monteres nett, og banene skal klargjøres. Så det er helt avgjørende at man greier å engasjere nok frivillige. Det så ikke ut til å ha vært noe problem denne gangen heller. 

I løpet av de siste dagene før arrangementet ble det besluttet at klubbens nye Badmintongruppa skulle få anledning til å presentere seg. Gruppa stilte med en rekke entusiastiske frivillige. De hadde lagd herlig mat med asiatisk smak. Det var veldig fint og se det gode samarbeidet mellom gruppene.

På volleyballgruppas Facebookside er det laget et godt referat fra Sandvolleyballens dag. Der er det også en hilsen til "volleyballnorge" fra Eirik Sørdahl, Norges Volleyballsforbunds president. Han var også tilstede i Fossumparken.

Vi ser ingen grunn til å lage et eget referat når det som skal sies er sagt. Derfor gjengir vi det her:

"For èin fantastisk dag i Fossumparken
👍🏼🌞🇳🇴🏐
Vi valgte å slå på stortromma og spanderte gratis; 140 🍔, 180 🌭, xxx antal capri sonne og etterkvart brus når vi gjekk tom for juice. Super srilankiske retter vart servert frå medlemmer av badmintongruppa, som også blei med oss for å feire Frivillighetens år 2022. Norges Volleyballforbund sponsa oss med kule premier til konkurransane vi arrangerte.
Og når sjølvaste Presidenten i volleyballforbundet m/kone æra oss med besøk i varmen og solskinnet så var dagen perfekt. 😎
Vi anslår èin plass mellom 150 og 200 besøkende i parken, totalt var det ca. 25 stk. frå volleyballgruppa og badmintongruppa som jobba frivillig med oss i dag. 
Takk til Beachvolley Vikings som vant OL gull på denne dagen i 2021, slik at vi hadde èin grunn til å samlast i volleyball-Norge. 
Vi er klar også 7/8-2023!
Sjekk dei superkule bilda frå klubben sin proffe freelance-fotograf Trond Gjerde;
👍🏼🌞😎🏐Sandvolleyballens dag!
I dag er det 1 år siden det ble skrevet idrettshistorie i Tokyo. Norge tok olympisk gull i sandvolleyball, Christian Sørum og Anders Mol, fantastiske utøvere! Jeg var der, og jeg glemmer det aldri!
I dag har jeg hatt gleden av å være med på et annet topp-arrangement i sandvolleyball, hos Stovner Sportsklubb i Oslo. Her er det idrettsglede, integrering, lek og moro, uhøytidelig konkurranser med flotte premier, 25 varmegrader, kruttsterk mat, grilling, musikk, god stemning, flere generasjoner til stede, og et eventyrlig engasjement i og rundt lokalmiljøet på Stovner. Dagens opplevelser varmer virkelig et volleyballhjerte!
Til ildsjelene på Stovner med John Walstad i spissen - hjertelig takk for alt dere gjør for volleyballen, for ungdommen på Stovner, for integrering, for Oslo som by - dere gjør samfunnet vårt et bedre sted!
På et av bildene ser dere fra venstre Jarle Hansen fra Akers Avis i Groruddalen, Frank E. Fossum som er ansvarlig for oppdatering i sosiale medier i Stovner Sportsklubb - 78 år og to strek under svaret på vårt mål om livslang idrettsglede, og John Walstad.
Gratulerer

med dagen volleyballnorge!
Eirik Sørdahl
president NVBF"


Det ble tatt noen bilder fra Sandvolleyballens dag, både av Trond Gjerde og undertegnede. Tronds eminente bilder kan du se ved å klikke på linken foran bildene på oversiden. Undertegnede har tatt noen bilder, og lagt ut under. (I tillegg har jeg rappa noen bilder fra Trond som passet godt inn.)


Den skal tidlig opp om morran som skal rigge flere volleyballbaner


Stovner SKs styreleder, til høyre, hadde fått med seg søsteren sin til å rigge sekretariatet


Deltakerne var lovet gratis mat og drikke. Det krevde to griller og et langt bord


Så er jentene klare for å ta imot et storinnrykk . . .


. . . og disse, og mange flere var klare til å rykke inn


Badmintongruppa var også klare til å presentere sin idrett. Badminton som fritidssyssel, er en flott idrett for hele familien. Men, det er også en hard sport for dem som ønsker å være med i serie- og klubbspill.


Det var en konkurranse om å slå volleyballslag på hull i plakaten


Bokskasting er alltid populært. Her er det en mester som kaster . . .


. . . ned alle boksene på et kast


Hvor lenge greier du å holde volleyballen i sving uten å falle på bakken? Karen her gjorde det så bra at . . .


. . . det vanket premier fra styreleder Trang


Det er moro med forskjellige øvelser og konkurranser når man skulle være i lengre tid på banene. Men, det var altså sandvolleyballen som var dagens hovedperson


"Den satt!" (Foto: Trond Gjerde)


Det er plass til å sette opp noen baner utenfor sandgropene i Fossumparken


Crossnet er blitt populært. Skikkelig kjapp øvelse


Noen forberedte seg med slagtrening


Eirik Sørdahl, presidenten i Norges Volleyballlforbund, hadde funnet fram til Fossumparken. Her avfotografert sammen med Stovner SKs volleyballgruppes leder John Walstad, og nestleder Liin Nguyen


Akers Avis Groruddalens flyvende utsending, Jarle Hansen, lot seg friste til å ta en pause for å kjenne på badmintongruppas gode, og litt skarpe, ris og karri. Det var god stemning på begge sider av bordet


Kissma dukket også opp. Det gikk ikke riktig så fort som med Jarle fra avisa.
Årsaken til krykkene er en meniskoperasjon


Sjefstreneren i badmintongruppa viste hvordan racket og fjærball skal brukes. (Foto: Trond Gjerde) 


Her er gode representanter for badminton (Foto: Trond Gjerde) 


Det passer bra å avslutte bilderekka med tommelen opp. Det hadde vært en skikkelig fin dag!


"Ja, dette må vi gjøre omigjen!"


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.