ALLIDRETT = Glade barn i bevegelse

Postet av Frank Eilert Fossum den 10. Sep 2024

De første to øktene er gjennomført. Allidretten er satt opp med to grupper: Barnehagebarn og skolebarn i 1.–4. klasse. Dukker det opp noen fra 5. klasse blir de nok godtatt.


Instruktørgjengen: Kaja, Pernille, Zara, Liv, Randi og Thalia


Allidretten starter økta med navnopprop. For de minste setter Randi i samarbeid med ungene opp de første øvelsene. Det er øvelser som setter ungene i fullt løp. I den alderen er løping, gjerne etter hverandre, noe av det gjeveste som finnes.


De eldste er kommet på banen. De er glad i å løpe de også. Her varmer de opp før de skal . . .


. . . spille innebandy


Målbevisste instruktører klare til kampledelse


Kampen er i gang


Tøff duell


Fin ballføring


Fartsduell


Hektisk innspurt av kampen . . .


. . . sjefsdommer Randi blåser kampen av


Nå er det apparater og hinderløyper som gjelder. Trampoline og tjukkas er alltid gøy


Høyt over


Hinderløypene er også gjeve


Ungene er flinke til å hjelpe til med å rydde vekk etter dagens økt


Allidretten har en lang tradisjon i klubben. I Stovner SKs jubileumsbok Stolt og samla kan vi lese at Heidi Grønvold som var leder for «Turn & Mosjon», forteller at de i 1996 startet allidrettsgruppe for jenter og gutter i alderen 4–6 år. I 2005 tok dagens leder av Allidretten over gruppa. Randi Flaten har altså i 19 år arbeidet med ungene våre!

Journalistfotograf-studenten Isak Engstad Fjeld ved universitetet OsloMet hadde nok ikke hørt om Allidretten her på Stovner da han flyttet fra Hamar til Oslo for en måned siden. Men da han fikk i oppgave å lage en artikkel fra Bydel Stovner, fattet han interesse for konseptet Allidrett i Stovner SK. Han har noe kjennskap til det fra sin tid som aktiv idrettsutøver i Hamar IL.

Han tok kontakt med oss for å få se hvordan Randi har organisert aktiviteten, og hva som er hensikten/målet med Allidretten. Han har en tidsfrist for innlevering av artikkelen, og Randi sto på spranget til sommerferie i Tyrkia.

Isak slang seg i full fart på T-banen fra Majorstua til Vestli Flerbrukshall. Det så ut til at de to hedmarkingene fort fant tonen. Det blir interessant å lese hva som kom ut av møtet.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.