Innkalling til NM i volleyball, herrer senior: 1/8-delsfinale

Postet av Frank Eilert Fossum den 6. Nov 2023


Stovner SKs herrer senior gjorde noen grep før oppstarten av sesongen 2023/2024. Det har kommet nye spillere som har hevet laget. De har begynt serien godt.

Det mest synlige har vært at de spilte seg til utslagsrunden i Norgesmesterskapet, og møtte i 1/16-delsfinalen Oslostudentenes Idrettslag (OSI). De rykket ned fra Mizunoligaen før denne sesongen. I en uhyre spennende og jevn kamp, greide Stovner SK, som spiller i 3. divisjon, å slå ut OSI.

Det førte til at Stovner SK nå skal møte herrene til Koll IL Volley. De spiller i Mizunoligaen, som er hovedserien i volleyball. Koll IL er en gigant i volleyball. De har et utall mesterskap både i volleyball og sandvolleyball, og for alle kjønn i alle aldre; og de har selvfølgelig paravolley. Koll IL er en fleridrettsklubb som ble stiftet i 1940. Koll Volley ble startet i 1986.

Nå er det onsdag 8. november 2023 som gjelder. Det er alltid neste kamp som gjelder. Kan Stovner SK seniorlag, med all den erfaring det har, greie å vippe av pinnen et hovedserielag som har yngre, ambisiøse spillere? Etter å ha sett innspurten på 1/8-delsfinalen mot OSI, hvor erfaring og iskald ro dro i land seieren, er jeg ganske sikker på at det blir en severdig og spennende kamp.


Bli med denne fine gjengen, og hei fram Stovner SK!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.