Å R S M Ø T E 2022

Postet av Stovner Sportsklubb den 24. Feb 2022

Velkommen til årsmøte tirsdag 29. mars, kl 19.00. Møtet avholdes i Stovnerhallen.

Saker som ønskes behandlet på årsmøtet må være styret i hende senest mandag 14. mars.

Dagsorden og årsmøtepapirer blir lagt ut på Stovner SK sine hjemmesider tirsdag 22. mars.

Medlemmer som har fylt 15 år og har vært medlem i minst en måned har stemmerett. Støttemedlemmer har forslagsrett og stemmerett.

Styret anbefaler at de som har barn under 15 år melder seg inn i klubben som støttemedlem slik at de får formell innflytelse på klubbens arbeide.



Du behøver ikke kjede deg i vinterferien!

Postet av Stovner Sportsklubb den 17. Feb 2022


Det er ingen grunn til å være lei seg for ikke å kunne gå på skolen i en hel uke. Du behøver ikke sitte hjemme å sløve. Det har Stovner SK sørget for (ja, også en del andre frivillige organisasjoner, da).

Stovner SK er en del av Oslo idrettskrets sitt Nabolagsklubb-program. Det innebærer en del oppgaver som skal bidra til at klubben blir en enda bedre klubb i vårt nabolag. Som for eksempel å opprette et ungdomsutvalg. Være bevisste på at klubben skal være aktiv i inkludering av enkeltpersoner og grupper i vår samfunnsoppgave, som er å legge til rette for dem som vil drive organisert idrett.

Vanligvis har Stovner SK hatt forskjellige arrangementer i vinterferieuka, som i hovedsak har rettet seg mot barn og unge. Nå har klubben dratt det litt lengre. Det er andre enn de aller yngste som kanskje kan tenke seg litt aktivitet i en ferieuke. Derfor inviterer vi denne gang både eldre damer og herrer, og folk med utviklingshemninger til å delta.

Altså, det er ingen grunn til å bli sittende i sofaen og se på repriser på tv'n hele dagen. Nedenfor er det en oversikt over hva som foregår når og hvor.



Du behøver ikke være medlem i Stovner SK for å benytte deg av tilbudet i vinterferien.